Geplaatst op 26 augustus 2016

Nieuwe toestellen in De Ridderhal

In de Ridderhal zijn diverse nieuwe toestellen geplaatst of zijn oude vervangen. Maar liefst twee nieuwe wandrekken, waarvan 1 er multifunctioneel is. Dit wandrek in zaal C (nieuwe hal) kan in diverse standen worden gebruikt, een echte aanwinst voor het bewegingsonderwijs. Het andere nieuwe elektrische wandrek is geplaatst in zaal A  (oude hal) zodat in dit zaaldeel meer gedaan kan worden dan alleen balsporten, nu dus ook dit mooie wandrek. Het ringenstelsel is weer veilig te gebruiken,  met nieuwe veiligheidssluitingen, nieuwe ringen en touwen is dit ringenstelsel weer up to date en ook multifunctioneel te gebruiken. Ook is er een Slackline aangeschaft een must in het bewegingsonderwijs.Tenslotte zijn alle basketbal borden in de zalen C,D en E  voorzien voorzien van een valbeveiliging en blauwe stootranden, zodat ook deze borden veilig gebruikt kunnen worden.

pic20160826090618_resized     IMG-20160826-WA0000_resized Slackline